EZ ITT A REKLÁM HELYE

lenI

Netes megaszondás - Digital Craftmanship WEB, mobil, development, on-line media, VOD, social, Android, ios, mac... God bless the content! Disclaimer: lenI az Inda-labs és index.hu főmunkatársa volt. Jelenleg Cloud ügyi Agilis PO az EU-ban

Anno: 2010.01.24
HDA success: 2010.02.15

lenI on google
Coelhos

NAPSZÁM

Magyarorszag napja az Európai Unió tagja.
A régi radiocafé 98.6 napja hallgat. R.I.P.
De 2022.12.01-el megint van barátod: 98.0-on!

Any has gone napja, és szivárványt fest nekünk.

Zsozso pedig már napja mosolyogtat.

Krisi meg napja meg nem áll napközben.

Dédi has gone napja, és fentről szórja áldásait ránk.

Címkék

2009 (3) 2010 (47) 2011 (25) 2012 (16) 2013 (4) 2014 (6) ad (12) adobe (3) amazon (3) android (6) api (3) app (9) apple (12) blog (13) blog.hu (29) bloghu (23) browser (5) bug (8) business (3) cemp (5) chrome (5) cool (6) data (3) ddos (3) design (11) desire (3) dev (27) development (3) display (3) email (3) facebook (46) facepalm (8) fail (3) fejlesztés (4) fidesz (3) film (7) fix (3) flash (4) forum (4) gemius (4) gmail (6) google (42) gui (4) hackintosh (3) hirdetés (8) htc (4) hu (31) hvg (4) inda (50) indafoto (7) indamail (6) indanet (4) indavideo (14) index (49) index.hu (18) indexvideo (3) infographics (5) internet (84) internetadó (3) ios (5) ipad (6) iphone (7) it (38) IT (3) iwiw (10) jog (4) js (3) leni (9) like (6) linkedin (3) lol (10) london (3) lumia (4) mac (6) magyar (4) magyarország (5) mail (8) maps (4) market (3) marketing (4) media (12) memento (18) microsoft (10) mobil (30) mobile (3) mood (3) myspace (6) netflix (3) news (15) nokia (9) olimpia (3) online (8) origo (21) osx (8) phone (3) php (5) pinterest (3) player (3) politika (4) redesign (3) security (3) share (8) social (14) sweb (29) tech (10) trend (3) tumblr (6) twitter (14) up (5) update (6) usa (3) ux (8) vb2010 (5) videó (3) video (30) viral (3) vod (3) web (44) webdesign (3) windows (3) wow (3) yahoo (8) youtube (12) zizz (4) Címkefelhő

2010.09.23. 16:00 Leni

Szabi után második felcseszés - csötörtöki G

Címkék: inda kardos index.hu.blog.hu

Megnőtt a gravitáció, itt kis hazánkban mióta elmentem szabira.

Kardos Gábor legújabb remekműve a biztonyítási kényszer, valamint a tér, az idő és a múlt sajátos interpretációja, melyet a KREATÍV jóvoltából dobott be a köz tudatába.

Nos, lássuk a felcseszés alapjait!

Barczi Imre fejlesztési vezető távozása után a Blog.hu másik meghatározó személyisége, az eddig tartalmi és menedzseri feladatokat ellátó Szily László pozíciója is megváltozott.

Blumi nem fejlesztési vezető volt, hanem koncepcionális megmondó ember, a blog.hu grundolója, összerakója! Az igaz, hogy meghatározó volt! Szily László tartalomért annyiban felelet, hogy az index.hu blogketrecének szerkesztőit ő szedte őssze, és két évvel ezelőttig a nagyobb nem blog.hu-s blogokat Ő csábította a blog.hu-ra.

A Blog.hu „blogminiszteri” pozíciójának becézett, szerkesztői és menedzseri feladatokat egyaránt magába foglaló munkakört cserélte le Szily László az Index politika rovatára, ahol szerkesztői posztot tölt be ezentúl.

Azaz Szily Laci visszamegy polt. írni!

Mellette a Blog.hu szerkesztői posztját továbbra is megtartja, azaz felel a tartalomért, az Index címlapján megjelenő blogajánlókért, illetve koncepciószinten előkészíti a tartalmat érintő fejlesztéseket.

Szily CSAK azért felel, hogy mi van a blogketrecben. Megnyugtatunk mindenkit, a blog.hu továbbra is a bloggereké és sosem volt Szily Lacié. Merthogy, 2 azaz kettő szerkesztett dolgog van: blogketrec ( index.hu címlapi blogajánló ) és a blog.hu címlap. Ezekből az elsőt szerkeszti többek közt Szily Laci (is). A blog.hu címlapot annyiban, hogy ott is megjelenik a blogketrec tartalma.

A menedzseri feladatokat, azaz a salesosztállyal és a fejlesztőkkel való kapcsolattartást, partneri együttműködéseket, valamint a marketinget Sára László veszi át, aki eddig is termékmenedzserként dolgozott a Blog.hu-nál, tudtuk meg Kardos Gábortól, az Indexet is tulajdonló Közép-Európai Média és Kiadó Zrt.üzletfejlesztési vezetőjétől.

Veszi át? LOL! Mi, azaz az inda csapata csinálta és csinálja ezeket a feladatokat már 2,5 éve. Sára Laci nem átvette ezeket, hanem nagyrászt csinálta ezeket úgy, hogy itt az inda szervezetén belül feladatként megkapta. A fenti állítás konkrétan sértés a csapatunkra. Marketing, meg valójában nem is volt. Tehát aligha lehet átvenni.

Az augusztus elsejével távozott fejlesztési vezető és Blog.hu-alapító Barczi Imrét(interjúnkat lásd a Kreatív magazin jövő héten megjelenő számában!) is belülről pótolja a cég. Kardos külön kiemelte a Franciaországban élő Szász Péter nevét, aki már két éve dolgozik távmunkában tanácsadóként a vállalatnak, de Barczi távozásával mostantól sokkal nagyobb szerepet kap a koncepcióalkotásban

Két éve? Igen? És mi van a korábbi kettővel? Mi van az 1 éve meglévő koncepcióval, ami régen adott, csak nem hajtottuk végre. Azt fogja a mostani csapat megvalósítani, amiről 2 éve mantrázunk. Valójában semmivel nem lesz eszpee-nek nagyobb szerepe, mint eddig, miután eleddig is koncepcióalkotó-emberként volt jelen - hacsak nem hagyjuk dolgozni. Illetve ha elérjük azt, hogy végre nem KELL mással foglalkoznia a fejlesztő csapanak, csak a blog.hu-val. (Miután az előző gárda már újraírta a felét! Respect mindenkinek: Bandesz, Syntax, Robi és a régről Jocó valamint Neltcz Tamás)

Szászt a szélesebb közönség a Kispad blog szerzőjeként, illetve a Budapest Underground fotóblog készítőjeként is ismerheti.

Ja! Azt is tegyük már ide, hogy az indafotó egyik meghatározó koncept-embere is eszpee! Meg azt is, hogy kikérjük a véleményét egyéb ügyekben is. Ha már....!

Szólj hozzá!

EZ ITT A REKLÁM HELYE

A bejegyzés trackback címe:

https://leni.blog.hu/api/trackback/id/tr492318182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása